Pehea ka nui o ka lole yoga?|ZHIHUI

ʻAʻole wale ka yoga e pili ana i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i kahi kaʻina o asanas;e pili ana i ka ʻoluʻolu i kou kino, ka hanu ʻana me ka noʻonoʻo, a me ka hilinaʻi i kāu hana.Hiki i nā lole yoga kūpono ke kōkua i ka hoʻonui ʻana i kāu ʻike yoga a hāʻawi i kahi ʻano o nā pono e hoʻololi nui.Ma kēia ʻatikala, e ʻimi mākou i ke koʻikoʻi o ka ʻaʻahulole yoga kiʻekiʻea me nā pōmaikaʻi o kāu hana.

No ke aha he mea nui ka lole yoga kiʻekiʻe: nā pōmaikaʻi o ke koho ʻana i nā lole kūpono

 

Hoʻonui i ka maʻalahi a me ka laulā o ka neʻe

ʻO kekahi o nā pōmaikaʻi koʻikoʻi o ke komo ʻana i nā lole yoga kiʻekiʻe ʻo ia ka mea e hoʻonui ai i kou maʻalahi a me ke ʻano o ka neʻe.Hiki i nā lole paʻa ke hoʻopaʻa i kou neʻe ʻana a hoʻoulu i ka pilikia, e paʻakikī ai ka hana ʻana i kekahi mau pose.ʻO nā lole ʻokoʻa, ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, hiki ke komo i ke ala a paʻakikī i ka mālama ʻana i kāu alignment.Hoʻolālā ʻia nā lole yoga kiʻekiʻe e kūpono i ka ʻoluʻolu a neʻe pū me kou kino, e ʻae iā ʻoe e neʻe manuahi a hana i kekahi pose me ka maʻalahi.

Hāʻawi i ke kākoʻo a me ka hōʻoluʻolu

Hoʻokomo ka yoga i ka nui o ka neʻe ʻana a koi i nā lole e hāʻawi i ke kākoʻo a me ka hōʻoluʻolu.ʻO nā lole yoga kiʻekiʻeua hana ʻia me nā lole hoʻoluʻu hanu e kōkua ai i ka hoʻoponopono ʻana i ka mahana o kou kino a maloʻo.Hiki i nā lole kūpono ke hāʻawi aku i ke kākoʻo e pono ai ʻoe e hana i nā pose paʻakikī, e like me ka hoʻohuli ʻana a i ʻole ke kaulike lima, me ka hopohopo ʻole e pili ana i nā hana ʻino o nā kapa.

Hoʻonui i ka hilinaʻi

He mea nui ka manaʻo hilinaʻi i kāu hoʻomaʻamaʻa i ka loaʻa ʻana o kāu ʻike yoga.Hiki i nā lole yoga kūpono ke kōkua i ka hoʻoikaika ʻana i kou hilinaʻi a hoʻohauʻoli iā ʻoe iho.Ke ʻoluʻolu ʻoe i kou kino a me kou ʻaʻahu, ʻoi aku ka maikaʻi o ka nānā ʻana i kāu hoʻomaʻamaʻa a emi ʻole ka manaʻo iā ʻoe iho.

Hōʻike i kou ʻano

ʻOi aku ka lole yoga ma mua o nā lole hoʻomaʻamaʻa;he hōʻailona ia o kou ʻano a me kou ʻano.ʻO ka lole yoga kiʻekiʻehele mai ʻo g i nā ʻano like ʻole, nā waihoʻoluʻu, a me nā hiʻohiʻona, e ʻae iā ʻoe e hōʻike iā ʻoe iho a hōʻike i kou ʻano ʻano like ʻole.Ke ʻaʻahu ʻoe i nā lole e hōʻike ana i kou ʻano, ʻoi aku ka manaʻo o ka hilinaʻi, hoʻoikaika a hoʻoikaika ʻia e hoʻomaʻamaʻa.

Manaʻo kōkua no ke koho ʻana i nā lole yoga kiʻekiʻe

 

E ʻimi i nā lole hanu

Ke koho ʻana i nā lole yoga, e ʻimi i nā lole hanu e hiki ai i ka ea ke kaapuni a mālama iā ʻoe i ke anuanu a maloʻo.ʻO nā lole e like me ka pulupulu, ka ʻohe, a i ʻole ka hui ʻana o ka moisture-wicking synthetic he mau koho maikaʻi loa.

E nānā iā Stretch

Pono ke kapa yoga a ne'e me kou kino.E ʻimi i nā lole me ka spandex a i ʻole elastane i loko o ka ʻiʻo lole e hōʻoia i ka holo ʻana ma nā wahi kūpono.

E noʻonoʻo i ka Fit

Pono pono ka lole yoga me ka ʻole o ka paʻa a i ʻole ka hemo.E ʻimi i nā lole i hoʻolālā ʻia e kūpono i kou ʻano kino a hāʻawi i ke kākoʻo ma kahi āu e makemake nui ai.

E koho i nā lole e hōʻike ana i kou ʻano

E like me ka mea i ʻōlelo mua ʻia, ʻo ka lole yoga kahi hōʻike o kou ʻano a me kou ʻano.E koho i nā lole e hōʻike ana i kou ʻano a e hōʻoluʻolu iā ʻoe iho.

Ka hopena

I ka hopena, hiki i ka lole yoga kūpono ke hoʻololi nui i kāu hana.Hoʻolālā ʻia nā lole yoga kiʻekiʻe e hoʻomaikaʻi i kou maʻalahi, hāʻawi i ke kākoʻo a me ka hōʻoluʻolu, hoʻonui i kou hilinaʻi, a e hōʻike i kou ʻano.Ke koho ʻana i nā lole yoga, e noʻonoʻo i ka lole, kikoo, kūpono, a me ke ʻano e ʻimi ai i nā lole e kūpono i kou pono a kōkua iā ʻoe e hōʻoluʻolu i kou maikaʻi ma luna a ma waho o ka moena.

Inā ʻoe i ka ʻoihana, makemake paha ʻoe


Ka manawa hoʻouna: Mei-04-2023