Hvordan rengjøre yogabukser 丨ZHIHUI

Vil du se bra ut i yogabuksene og leggingsene dine?En måte er å trene yoga eller gå på treningsstudio.En annen måte å se så bra ut som mulig på er å vaske yogabuksene, leggingsene og treningsklærne på riktig måte.
Ingenting er mer uattraktiv enn yogabukser som er falmet, hengende, sitter fast eller dekket av loballer.Unntaket er selvfølgelig yogabukser som krymper ved vask og deretter strekker seg tilbake på underekstremiteter som aldri har rørt en yogamatte.
Ikke kast bort pengene dine ved å la yogabuksene dine bli dårligere raskere enn vanlig.Ta godt vare på dem, så holder de lenge!

https://www.fitness-tool.com/factory-stock-direct-sale-womens-tie-dye-yoga-leggings-product/

Slik vasker du yogabuksene

Organiser yogabuksene dine først.Pass på at du vasker mørke klær med lignende klær og lyse klær med lyse klær.
Snu buksene slik at stoffet på innsiden vender utover.Dette vil beskytte den mot flekker og skade under vask.Det sikrer også at du ikke ved et uhell legger dem i andre klær som kan feste seg til våte overflater.
Bruk en mild såpe som Woolite for å unngå misfarging av buksene dine.Hvis buksene dine er laget av naturlige fibre, bruk en klesvaskspesifikk biovennlig vaskesåpe for å holde dem så rene og biologisk nedbrytbare som mulig.
Vask i kaldt vann med en skånsom syklus.Hvis de vaskes i varmt vann, kan omrøring føre til at de krymper eller deformeres, noe du vil unngå.
Unngå tøymykner for enhver pris.Stoffmykner kan få klærne dine til å føles mykere, men det kan også forkorte levetiden til yogabuksene dine, noe som gjør dem mindre tøyelige.For å holde dem friske, velg en parfymefri vask.
Tørk ved lav temperatur eller lufttørk.Hvis du bruker en tørketrommel, sett dem på en lav varmesyklus for å forhindre at de krymper.Lufttørking er bedre for miljøet og klærne.
Hvis du bruker en frontvasker, hold lokkene åpne og la dem lufttørke inni for å forhindre at de blir mugne.
Hvis du er ambisiøs, gjør en spinnsyklus og heng klærne til tørk.Dette kan bidra til å spare tid og er skånsomt mot stoffet på buksene, selv om det kan ta litt tid å tørke i forhold til lufttørking.
Heng eller brett dem pent etterpå - ikke rull dem opp eller dytt dem inn i skuffer, da dette vil skade formen på linningen og buksebena.Når den ikke er i bruk, oppbevar den på et kjølig sted.Over tid kan direkte sollys falme fargen på buksene.

https://www.fitness-tool.com/factory-stock-direct-sale-womens-tie-dye-yoga-leggings-product/

Anbefalinger for riktig rengjøring og vedlikehold av yogabukser

Ikke vask med håndklær eller glidelåser

Ideelt sett skiller du tøyet og vasker lignende stoffer sammen.Men vi vet alle at det kanskje ikke skjer.Det er greit!Du kan vaske yogabuksene dine helt med resten av klærne, men de tre tingene du bør skille ut er håndklær, jeans og glidelåser.Håndklær og dongeri er grove og kan skade sportsstoffer hvis de gnis under vask, og glidelåser kan sette seg fast i andre klær og skade dem.Dette er grunnen til at det alltid anbefales å holde disse tingene adskilt når du vasker tekniske stoffer.

Vask yogabukser fra innsiden og ut

Det er to store fordeler med å vaske yogabuksene fra innsiden og ut.For det første kan alle svette- og kroppsoljene dine samle seg på innsiden av yogabuksene dine, så ved å vaske dem på vrangen, hjelper du vaskemiddelet direkte å nå overflatene det trenger å rengjøre mest.For det andre er yogabukser både et moteutsagn og et funksjonsplagg.Ved å vaske dem med innsiden ut, kan du bidra til å bevare fargen og stilen til de ytre lagene på buksene dine og holde dem nyere ut lenger.

Vask yogabukser i kaldt vann

Instruksjonene på etiketten til de fleste yogabukser, inkludert Lululemons, anbefaler vask i kaldt vann.Dette er vanligvis fordi det forlenger levetiden til yogabukser ved å forhindre krymping og falming.Det har også den ekstra fordelen av å være miljøvennlig, siden vask av klær i kaldt vann kan redusere karbonavtrykket ditt med mer enn 864 pund per år.

Bruk riktig vaskemiddel

Å vaske yogabuksene riktig er bare halve kampen.Hvis du bruker riktig vaskemiddel, vil yogabuksene dine komme rene og friske ut hver gang du vasker dem.Hva er riktig vaskemiddel?Hvis du ender opp med å vaske i kaldt vann, trenger du et vaskemiddel formulert for vask med kaldt vann.Også, hvis du har sensitiv hud, vil du ha et vaskemiddel designet for sensitiv hud, spesielt siden yogabukser klamrer seg til huden din og eventuelle rester etter vaskemiddelet sikkert vil irritere huden din.For de fleste er Vapour Fresh® vaskemiddel det beste valget når du vasker mye klær som inneholder yogabukser.

Lufttørk yogabuksene dine

Med mindre du er presset på tid, bør du virkelig ikke legge treningsdresser eller yogabukser i tørketrommelen.Hvis du gjør det, risikerer du å krympe og forringe stoffet mye raskere enn vanlig, noe som gjør yogabuksene dine ubehagelige.Vask og lufttørk for å holde yogabuksene friske og komfortable.Det er best å legge dem flatt til tørk - du må kanskje snu dem noen ganger for å tørke dem helt.

For å konkludere

Yogabukser er flotte for trening, men krever ekstra omsorg for å forbli slitesterk og komfortabel.Ved å vaske dem etter hver bruk kan du holde dem flotte samtidig som de holder dem spretten.Når du er klar til å vaske dem, bruk kaldt vann og unngå tørketrommelen for best resultat.

Klikk for å lære mer omprodusent av yogabukser med høy midje


Innleggstid: 10-jul-2022