Hvorfor tror kvinner yogabukser er akseptable klær

I dagens motealder er yogabukser en favoritt blant mange kvinner og de foretrukne buksene for kvinner over hele verden.Ikke engang prøv å argumentere for at yogabukser er kvinners favoritt enten du skal på date eller gå til matbutikken.
Yogabukser er en av de mest populære motene i verden i dag.Den ble designet for yoga og andre former for trening, men har siden blitt den foretrukne buksen for hverdagsbruk.Nå er dette enhver kvinnes favorittgate motestil.Hvem liker vel ikke klær som jeg synes er både behagelige og pene?Imidlertid har det vært mye diskusjon på nettet nylig om hvorvidt kvinner bør bruke yogaklær, og i dag skal vi dykke ned i det.

https://www.fitness-tool.com/factory-direct-supply-black-large-size-hollowed-out-tight-yoga-pants-%E4%B8%A8zhihui-product/

Hvorfor kommer folk med negative kommentarer om kvinner som bruker yogabukser og leggings?

I løpet av de siste årene eller så har jeg stadig hørt folk hater kvinner som bruker yogabukser, bodysuits og leggings utenfor treningsstudioet.Du vil høre dømmende folk si ting som «de vil bare ha oppmerksomhet» eller «de er late».Har du hørt lignende ting fra kvinner som ikke bruker dem, eller har misoppfatninger om hvorfor kvinner bruker leggings?

Mine damer og herrer, det ser ut til å være en stor uenighet om hvorfor kvinner bruker yogabukser og leggings og hva noen tenker.

Dette er ikke en artikkel for å forklare hvorfor kvinner har rett til å bruke leggings, fordi alle kan bruke hva de vil.Dette for å dele årsaken.

Spesielt vi arbeidende mødre, graviditet og fødsel;vi har alle forskjellige, men like grunner til hvorfor vi bør bruke yogabukser.De ser ut til å være klærnes 'bolle', kvinner liker å sette opp håret og glemme det, og folk tåler ikke å se på boller.

Menn og kvinner med dømmekraft, se opp - vi bryr oss ikke om hva du synes - slutt å seksualisere alt.Vi bruker heller ikke leggings eller yogabukser for din fornøyelse eller for å uttale oss.Når du leser, vil du oppdage at det å tiltrekke seg oppmerksomhet er det minste problemet vårt.

I denne artikkelen bruker jeg yogabukser, bodyer og leggings om hverandre - for det meste snakker jeg om tilpassede bukser.

Jeg har snakket med mange kvinner, for det meste mødre og arbeidende kvinner, om deres preferanser og hvorfor de bruker det.Jeg har ikke snakket med tenåringer eller kvinner i begynnelsen av 20-årene, så dette gjenspeiler ikke deres mening.

Jeg leste også andre artikler (negative og positive), leste meninger på sosiale medier, og dukket i grunnen opp i leggingsverdenen for å undersøke denne artikkelen.Så les videre for noen av de vanlige reglene kvinner som bruker leggings følger, og ni virkelige grunner til at kvinner bruker leggings utenfor treningsstudioet.

Dette blir ekte.

Ja, vi har uuttalte regler for bruk av leggings utenfor treningsstudioet
De fleste kvinner jeg intervjuet følger noen regler når det kommer til leggings.

Den første regelen er: ikke ha gjennomsiktig.Noen selskaper lager bukser så tynne at å bøye seg forover vil få hoftene dine til å vises!

Alle de arbeidende mødrene jeg har intervjuet sier at de holder seg unna ren, de fleste velger bomullspandex-typen.Hvis de har et gjennomsiktig par, er det ikke med vilje - de skjønner det bare ikke.Det kan skje, det er som å slå hull i jeansen – du vil sannsynligvis ikke skjønne det før noen forteller deg det.

En annen regel som de fleste kvinner følger er å ikke bruke dem på jobb hvis de jobber i et profesjonelt kontormiljø.Selv om noen kvinner vil bruke leggingslignende antrekk spesielt for kontoret.

Det er en annen historie for kvinner som har aktive jobber der de setter seg på huk, bøyer seg og beveger seg gjennom dagen.De sier det er helt passende og at det å bruke andre typer klær vil gjøre jobben deres vanskeligere.Arbeidsmiljøet spiller en viktig rolle for aksept.

Mange hjemmeværende mødre sier at de bor, spiser og sover i leggings fordi å flytte inn er det mest naturlige for dem og jage barna sine hele dagen.

For mange kvinner som synes bukser er for avslørende, velger de lange skjorter når de går ut offentlig.En lang skjorte kan få dem til å føle seg mer selvsikre, og de kan fortsatt bruke leggings når de går ut.Men de fleste kvinner føler det ikke slik og bryr seg ikke om de bruker lange skjorter – de kommer til å bruke dem uansett.

Stoppe!
En ting alle mødrene jeg har snakket med er enige om, er at folk bør stoppe seg selv før de gjør antagelser og dømmer dem ut fra hva de har på seg.Konsensus blant de fleste kvinner er at folk, spesielt menn, bør holde kjeft når de kler seg fordi det ikke er deres sak.

La meg fortelle deg, dette er hinsides en trend, det er dameklær i dag.Så forvent å se flere kvinner ute og går i dem.

https://www.fitness-tool.com/factory-spot-wholesale-tight-hip-yoga-pants-%E4%B8%A8zhihui-product/

Vanlige grunner til at kvinner bruker yogabukser eller leggings

De er veldig komfortable.Yogabukser strekker seg og passer kroppen vår godt, noe som gjør dem veldig behagelige å ha på både dag og natt.
De er perfekte for formen på kroppen, spesielt hoftene.Dette får jenter i alle størrelser til å føle seg bedre med kroppsformen og øker selvtilliten deres.Selv noen som ikke har rumpe vil se ut som om de har noe søppel i bagasjerommet.a ha ha ha.Det ser ut som hun har en rumpe, men i dag har vennen min en tykk rumpe.
De passer til de fleste stiler og antrekk.Enten du har på deg en kjole eller en overdimensjonert skjorte, hæler eller joggesko, vil yogabukser sannsynligvis komplementere ensemblet ditt
De er vanligvis billige.Spesielle merker er litt dyre, men generelt rimelige.Ikke bekymre deg;du kan få hver eneste krone på et par fordi du kan bruke dem hver dag og drepe ethvert antrekk.
De tar veldig lite plass i skapet.Du kan brette dem pent og til og med glemme at de er der.
De er veldig komfortable og fleksible, og de passer deg godt selv om du legger på deg litt.
Hvis du blir oppblåst i løpet av dagen, kommer de ikke inn i huden din.Bomull eller andre myke materialer føles godt på huden din.
Kan være forskjellige lengder, lange, ankelvennlige eller ned til leggene, avhengig av hva slags trening du skal gjøre, kan du hente dem individuelt.
De puster godt.Selv om noen bukser er kvelende og superukomfortable.
De er perfekte for reiseantrekk.Sett sammen yogabuksene dine med en crop-topp eller en overdimensjonert skjorte, og ta på deg favorittjoggeskoene dine.Jeg er sikker på at du vil elske utseendet til flyplassen.
Du trenger ikke bekymre deg lenger.Ta de chipsene og en ekstra ostepizza og unn deg selv en godbit.Du kan spise så mye du vil uten å bekymre deg for å kneppe buksene dine fordi yogabuksene er overraskende stretchy.
Du kan trene komfortabelt.Ingen gnaging eller trekking mens du trener i yogabukser.Jeg mener, det er det de er til, ikke sant?Hvis du aldri har gjort jump squats i livet ditt, vil du være komfortabel.

Hvorfor yogabukser er så komfortable

Elastisk slik at de fortsatt passer etter at du har gått ned noen kilo
De vil ikke skjære seg inn i huden din hvis du blir oppblåst i løpet av dagen
Bomull eller annet mykt materiale som er veldig hudvennlig
Ubegrenset, selv om de vanligvis er trange, ikke så ille som andre bukser som ikke beveger seg
Kan være like lange som anklene eller så korte som over leggen, avhengig av hva du gjør
De puster godt over alt, mens noen bukser er kvelende og ukomfortable

Oppsummer

Fra egenskapene til stoffet og dets komfort, kan yoga godt gjenspeile den kurvede skjønnheten til kvinner samtidig som de opprettholder de komfortable egenskapene.Med den kontinuerlige utviklingen av bransjen har flere og flere stiler blitt introdusert, noe som gjør den mer og mer trendy og moteriktig.Jeg tror det er grunnen til at folk blir mer og mer aksepterende for yogaklær.

Klikk for å lære mer omprodusent av yogabukser i Kina


Innleggstid: 18. juli-2022