• sgs
  • papanggih nocsae
  • ce

GROSIR JEUNG BAJU YOGA ADAT & KATEGORI calana yoga

Salaku salah sahiji suppliers pakean yoga luhur jeung pabrik di Cina, kami nawarkeun rupa-rupa gaya milih ti Kaasup baju yoga awéwé, baju yoga lalaki, tambah ukuran baju yoga, baju yoga ibu hamil urang, jsb Dina waktu nu sarua, urang nampi kustomisasi rupa-rupa kelir, lawon, gaya jeung logos.

 

Pabrik Calana Yoga

Tentang Kami

Produsén Baju Yoga Anjog & Supplier Grosir

Pabrik kami diadegkeun dina 2011, diideuan ku yoga kabugaran, sareng komitmen pikeun nyiptakeun baju olahraga anu nyaman sareng modis pikeun peminat kabugaran.Kami fokus kana panalungtikan sareng pamekaran, pamekaran, produksi sareng penjualan baju yoga.Urang tehpabrik sumbertina industri jeung perdagangan.Tempatna di Huizhou, Propinsi Guangdong.

pabrik urang nyertakeun wewengkon leuwih ti 20.000 méter pasagi sarta ngabogaan leuwih ti 300-500 pagawe.Kami ngagaduhan ranté produksi lengkep sareng alat produksi, bengkel sampel, bengkel tés.Di antarana, aya leuwih ti 50 opat-jarum genep thread mesin jahit patchwork jeung 200 datar lathe parabot mesin, kalawan kaluaran bulanan leuwih ti 600.000 lembar, aréa gudang leuwih ti 6.000 méter pasagi, sarta hiji inventory of 2 juta. potongan, nu bisa nyadiakeun konsumén di imah jeung di mancanagara kalawan sumber stabil barang dina jangka waktu.

Kami parantos damel sareng merek domestik sareng asingpakean yogakonsumén pikeun lila sakumaha OEM.Urang ngabagéakeunOEM & ODM kustomisasi, Kustomisasi sampel, teken jeung proofing, etc.We boga tim design profésional pikeun nanganan produk ngaropéa anjeun sarta mastikeun kualitas épék design.Éta tiasa dideteksi kuCE, SGS, NOCSAE, jsb pasar utama urang téh Éropa, Amérika Serikat, Jepang, Koréa Kidul, Australia jeung nagara séjén.

Pabrik Kabugaran sareng Yoga Cina, Pemasok, Pabrik - Grosir Kabugaran sareng Yoga

Naon calana yoga, calana yoga nyaéta calana anu dipaké nalika latihan yoga.Diomongkeun sacara subdivided, aranjeunna lempeng, tarompet, jeung bloomers.Bodybuilding nyaéta acara olahraga profésional anu nekenkeun otot jeung kageulisan.Kabugaran yoga mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun seueur awéwé anu resep kaéndahan sareng kaleungitan beurat.Anjeun tiasa cocog aranjeunna nyalira nurutkeun gaya maranéhanana.Pikeun aranjeunna, langkung saé pikeun nutupan beuteung anjeun sareng nangkeup sumanget dantian anjeun sadayana.

Milarian Kabugaran sareng Yoga pikeun jalur produksi anjeun Kéngingkeun detil langkung seueur ngeunaan Kabugaran sareng Yoga sareng ngahubungi kami pikeun kéngingkeun kutipan harga.kami salah sahijingarah Kabugaran sarta Yoga Produsén, Kualitas produk urang geus lulus sertifikasi internasional, sarta hargana affordable, wilujeng sumping ka nelepon jeung mesen produk urang borongan.

Urang ngarasakeun reputasi alus dina duanana pasar domestik jeung luar negeri pikeun kualitas alus sarta pangiriman gancang.Naon deui, dumasar kana pangalaman pinuh.Kami tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun harga anu langkung saé sareng kontrol kualitas anu langkung saé.Unggal hambalan tina kamajuan produksi inspected ku tim QC urang.Henteu ngan ukur nyayogikeun harga anu kompetitif, tapi ogé nyayogikeun jasa saatos jual anu pangsaéna.Ngan masihan kami urutan sidang, anjeun bakal manggihan kami pasangan alus anjeun.Dina kecap, manajemén sora, kualitas luhur, layanan sampurna jeung réaksi éféktif bisa nyieun duanana parusahaan jeung konsumén urang ngamekarkeun leuwih gancang.kami pilihan pangalusna anjeun sarta mitra bisnis dipercaya.

 

Ngarojong

Kami salah sahiji anu pang profésionalcalana yoga Produsén & suppliers pakean olahraga.Kami pakait sareng seueur organisasi sareng unit kusabab produk kualitas luhur sareng sistem manajemen canggih.kami dimimitian ku tujuan tunggal: sangkan calana yoga premium diaksés jeung affordable pikeun merek dina sagala tahapan bisnis maranéhanana.Mitra sareng kelas dunyapabrik calana yogapikeun mere ilham kasatiaan brand sakuliah sadaya saluran minuhan Anjeun.Kami dipikacinta sareng dirojong ku seueur perusahaan top dunya.

 

Kami nawiskeun jasa adat

Kami nawiskeun jasa adat

Sakur warna, Sakur ukuran Pabrik kami tiasa nyaluyukeun kana kabutuhan anjeun.Kami gaduh sadayana ranté suplai sareng ku kituna gaduh total kontrol kreatif pikeun manufaktur.Anjeun ngaranan eta, urang nyieun - urang bisa nyieun sagala bentuk, ukuran atawa warna jeung cinta gawe dina proyék promosi Anjeun.Urang tiasa nyaluyukeun sagala aspék proyék anjeun sareng ngahasilkeun labél, warna sareng gaya anu dipersonalisasi.Ngagaduhan sababaraha katingal dina pikiran?Henteu masalah, anjeun tiasa mesen conto calana ayeuna.

Pangwangunan produk anyar

Pangwangunan produk anyar

Pangembangan produk anyar (NPD) nyaéta prosés nyangking produk anyar ka pasar.bisnis urang kudu kalibet dina prosés ieu alatan parobahan preferensi konsumen, ngaronjatkeun kompetisi jeung kamajuan dina téhnologi atawa capitalize dina kasempetan anyar.Packing klasik thrives ku pamahaman naon pasar urang hayang, nyieun olahraga kualitas luhur, sarta ngamekarkeun produk anyar nu minuhan. sarta ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang.

Pangiriman On-Time

Pangiriman On-Time

Numutkeun kabutuhan anjeun, urang tiasa nganteurkeun dina waktos anu khusus, atanapi bahkan sateuacana.urang anu luar biasa kapanggih dina waktu sampel, produksi masal, sarta pangiriman.

Tim profésional

Tim profésional

Hiji layanan lengkep kaasup pre-diobral, nurutan-up, sarta sanggeus-diobral.Pikeun unggal palanggan, kami nawiskeun bahan anu disertipikasi sareng diuji pikeun ngahasilkeun produk urang.Kusabab 2012, kami ngenalkeun produk sustainable pikeun konsumén anu milari kasempetan anyar.

Warta

Naha Anjeun Peryogi Mésér Celana Pendek Yoga?|ZHIHUI

Naha anjeun nganggap ngagem kolor yoga pikeun latihan yoga?Saha anu henteu resep sapasang kolor anu saé dina dinten usum panas?Upami anjeun teu acan gaduh kolor yoga, panginten waktosna pikeun anjeun!Janten naha henteu nyandak aranjeunna ka studio yoga, pantai atanapi taman pikeun kelas yoga santai dina ...

Kumaha Ngaropea Calana Yoga Sareng Ngarancang Sasuai |ZHIHUI

Nalika datang ka gim atanapi latihan yoga, urang sok biasa milarian alesan sapertos ngawadul yén baju aktip mangrupikeun salah sahiji pilihan karesep masarakat.Teu aya ragu yén jalma sok hayang ngarasa nyaman jeung kasampak alus bari exercising.Tapi dina ...

Naha Calana Harem Yoga Populer

Tanpa ragu, nyaman mangrupikeun prioritas nomer hiji anjeun dina kelas yoga anjeun.Yoga butuh kalenturan dina awak anjeun sareng nungtut pisan kana baju.Naha anjeun pamula atanapi yogi profésional, aya hiji hal anu anjeun kedah perhatikeun - anjeun ...

Leggings Adat Borongan Jeung Kantong |ZHIHUI

Naha urang mutuskeun pikeun borongan leggings kalawan kantong?Calana yoga nyandak peran anu maju salaku pakean awéwé, tapi diantara sadaya alat kabugaran awéwé, legging yoga kedah tahan uji kesang sareng latihan anu sengit.Jelas, klub kabugaran sanes fashion s ...

Olahraga Kabugaran Produk Produsén Mitra

Guangdong Zhihui Industry and Trade Technology Co., Ltd. nyaéta salah sahiji anu pang profésionalproduk kabugaran olahraga produsén langsung.Kami gawé bareng sareng seueur organisasi sareng unit kusabab kualitas luhur sareng sistem manajemen canggih.Grup Zhihui dimimitian ku tujuan tunggal: devoted ka nawiskeun kualitas dipercaya jeung gaya fashionable pikeun konsumén ti sakuliah dunya.Urang tulus ngabagéakeun luar negeripembeli pikeun mesen produk urangatawa pamundutjasa OEM, urang pasti bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngawula ka anjeun.

  • logo PARTNERS
  • LOGO MITRA1
  • LOGO MITRA10
  • LOGO MITRA9
  • LOGO MITRA8
  • LOGO MITRA7
  • LOGO MITRA5
  • LOGO MITRA6
  • LOGO MITRA4
  • LOGO MITRA2
  • logo MITRA3