• sgs
  • ketemu nocsae
  • ce

GROSIR lan KATEGORI KATEGORI KATEGORI YOGA YOGA & CELANA YOGA

Minangka salah siji saka supplier sandhangan yoga ndhuwur lan manufaktur ing China, kita nawakake macem-macem gaya kanggo milih saka Kalebu sandhangan yoga wanita, sandhangan yoga lanang, plus ukuran sandhangan yoga, sandhangan yoga wanita ngandhut, etc. Ing wektu sing padha, kita nampa kustomisasi saka macem-macem werna, kain, gaya lan logo.

 

Pabrik Celana Yoga

Babagan awake dhewe

Produsen Sandhangan Yoga & Supplier Grosir

Pabrik kita diadegake ing taun 2011, diilhami dening yoga kebugaran, lan setya nggawe olahraga sing nyaman lan modis kanggo para penggemar fitness.Kita fokus ing riset lan pangembangan, pangembangan, produksi lan dodolan sandhangan yoga.We are thepabrik sumbersaka industri lan perdagangan.Dumunung ing Huizhou, Provinsi Guangdong.

Pabrik kita kalebu area luwih saka 20.000 meter persegi lan duwe luwih saka 300-500 buruh.Kita duwe rantai produksi lengkap lan peralatan produksi, bengkel sampel, bengkel uji coba.Antarane wong-wong mau, ana luwih saka 50 mesin jahit patchwork enem jarum papat jarum lan 200 alat mesin bubut datar, kanthi output saben wulan luwih saka 600.000 potongan, area gudang luwih saka 6.000 meter persegi, lan persediaan 2 yuta. bêsik, kang bisa nyedhiyani pelanggan ing ngarep lan luar negeri karo sumber stabil barang ing wektu.

Kita wis kerja sama karo merek domestik lan mancasandhangan yogapelanggan kanggo dangu minangka OEM.We welcomeOEM & ODM kustomisasi, Kustomisasi sampel, gambar lan proofing, etc.We duwe tim desain profesional kanggo nangani produk selaras lan njamin kualitas efek desain.Bisa dideteksi deningCE, SGS, NOCSAE, etc. Pasar utama kita yaiku Eropa, Amerika Serikat, Jepang, Korea Selatan, Australia lan negara liya.

Produsen, Pemasok, Pabrik Fitness lan Yoga China - Grosir Fitness lan Yoga

Apa celana yoga, celana yoga yaiku celana sing digunakake nalika latihan yoga.Sacara subdivided ngandika, padha lurus, trompet, lan bloomers.Bodybuilding minangka acara olahraga profesional sing nandheske otot lan kaendahan.Fitness yoga minangka pilihan sing paling apik kanggo akeh wanita sing seneng kaendahan lan ilang bobot.Sampeyan bisa cocog kanthi kapisah miturut gaya.Kanggo wong-wong mau, luwih becik nutupi weteng lan ngrangkul roh dantian kanthi wutuh.

Temokake Fitness lan Yoga kanggo baris produksi Entuk rincian liyane babagan Fitness lan Yoga lan hubungi kita kanggo njaluk penawaran rega.kita salah siji sakaProdusen Fitness lan Yoga anjog, Kualitas produk kita wis lulus sertifikasi internasional, lan regane terjangkau, welcome kanggo nelpon lan supaya produk kita grosir.

Kita seneng reputasi apik ing pasar domestik lan jaban rangkah kanggo kualitas apik lan pangiriman cepet.Apa maneh, adhedhasar pengalaman lengkap.Kita bisa mbantu sampeyan entuk rega sing luwih apik lan kontrol kualitas sing luwih apik.Saben langkah saka kemajuan produksi dititi priksa dening tim QC kita.Ora mung nyedhiyakake rega sing kompetitif, nanging uga nyedhiyakake layanan sawise-sale paling apik.Mung menehi kita pesenan nyoba, sampeyan bakal nemokake kita partner apik.Ing tembung, Manajemen swara, kualitas dhuwur, layanan sampurna lan reaksi efektif bisa nggawe loro perusahaan lan pelanggan berkembang luwih cepet.kita pilihan sing paling apik lan partner bisnis dipercaya.

 

Nyokong

We iku salah siji sing paling profesionalcelana yoga Produsen & Suppliers olahraga.Kita digandhengake karo akeh organisasi lan unit amarga produk kualitas lan sistem manajemen canggih.kita diwiwiti kanthi tujuan siji: nggawe celana yoga premium bisa diakses lan terjangkau kanggo merek ing tahap bisnis apa wae.Partner karo kelas donyapabrik celana yogakanggo menehi inspirasi kesetiaan merek ing kabeh saluran pemenuhan sampeyan.Kita lagi tresna lan didhukung dening akeh perusahaan top donya.

 

We offer layanan adat

We offer layanan adat

Sembarang werna, Sembarang ukuran Pabrik kita bisa ngatur kanggo kabutuhan.Kita duwe kabeh rantai pasokan lan mulane duwe kontrol kreatif total kanggo manufaktur.Sampeyan jenenge, kita nggawe - kita bisa nggawe wangun, ukuran utawa werna lan seneng nggarap proyek promosi sampeyan.Kita bisa ngatur kabeh aspek proyek lan ngasilake label, warna lan gaya sing dipersonalisasi.Wis sawetara katon ing atine?Ora masalah, sampeyan bisa pesen celana sampel saiki.

Pangembangan produk anyar

Pangembangan produk anyar

Pangembangan produk anyar (NPD) yaiku proses nggawa produk anyar menyang pasar.Bisnis kita kudu melu ing proses iki amarga owah-owahan ing preferensi konsumen, nambah kompetisi lan kemajuan teknologi utawa kanggo nggunakake kesempatan anyar.Packing klasik thrives dening ngerti apa sing dikarepake pasar, nggawe olahraga kualitas dhuwur, lan ngembangaken produk anyar sing ketemu lan ngluwihi pangarepan pelanggan.

Pangiriman On-Time

Pangiriman On-Time

Miturut kabutuhan, kita bisa ngirim ing wektu tartamtu, utawa malah sadurungé.kita ditemokake ing wektu sampel, produksi massal, lan pangiriman.

Tim profesional

Tim profesional

Layanan lengkap kalebu pre-sale, follow-up, lan sawise-sale.Kanggo saben pelanggan, kita nawakake bahan sing disertifikasi lan diuji kanggo ngasilake produk.Wiwit 2012, kita ngenalake produk sing lestari kanggo para pelanggan sing golek kesempatan anyar.

Kabar

Napa Sampeyan Perlu Tuku Celana Pendek Yoga?|ZHIHUI

Apa sampeyan mikir nganggo celana pendek yoga kanggo latihan yoga?Sapa sing ora seneng karo celana pendek sing apik ing dina musim panas?Yen sampeyan durung duwe kathok cendhak yoga, mungkin wektune kanggo sampeyan!Dadi apa ora nggawa dheweke menyang studio yoga, pantai utawa taman kanggo kelas yoga sing santai ing ...

Carane Ngatur Celana Yoga Lan Desain Padha Patut |ZHIHUI

Nalika arep menyang gedung olahraga utawa latihan yoga, kita mesthi golek alesan kaya ngeluh manawa sandhangan aktif minangka salah sawijining pilihan sing disenengi wong.Ora ana sangsi yen wong tansah pengin aran nyaman lan katon apik nalika olahraga.Nanging ing ...

Napa Celana Yoga Harem Dadi Populer

Tanpa mangu, kepenak minangka prioritas nomer siji ing kelas yoga sampeyan.Yoga mbutuhake keluwesan ing awak lan nuntut banget ing sandhangan.Apa sampeyan pamula utawa yogi profesional, ana siji bab sing kudu tansah digatekake - sampeyan ...

Grosir Custom Legging Kanthi Kanthong |ZHIHUI

Napa kita mutusake kanggo grosir legging kanthi kanthong?Celana yoga njupuk peran maju minangka busana wanita, nanging ing antarane kabeh peralatan fitness wanita, legging yoga kudu tahan kringet lan olahraga sing kuat.Temenan, klub fitness dudu fashion ...

Mitra Produsen Produk Olahraga Fitness

Guangdong Zhihui Industry and Trade Technology Co., Ltd. iku salah siji sing paling profesionalproduk fitness olahraga Produsèn langsung.Kita kerja sama karo akeh organisasi lan unit amarga kualitas lan sistem manajemen sing canggih.Klompok Zhihui diwiwiti kanthi tujuan siji: khusus kanggo nawakake kualitas sing dipercaya lan gaya modis kanggo para pelanggan saka saindenging jagad.We Sincerely welcome ing jaban rangkahpanuku kanggo pesen produk kitautawa njaluklayanan OEM, kita mesthi bakal nindakake sing paling apik kanggo ngladeni sampeyan.

  • LOGO PARTNERS
  • LOGO MITRA 1
  • LOGO MITRA 10
  • LOGO MITRA 9
  • Logo MITRA 8
  • Logo MITRA 7
  • logo MITRA5
  • LOGO MITRA 6
  • Logo MITRA 4
  • LOGO MITRA 2
  • LOGO MITRA 3