. Cina Mens Kedap Yoga Calana OEM Sumber Pabrik |ZHIHUI Produsén jeung Suppliers |Zhihui

Mens Kedap Yoga Calana OEM Sumber Pabrik |ZHIHUI

Katerangan pondok:

kinerja tinggi lalaki urangcalana yoga ngaropéa mirahkalawan seams konci datar pikeun nol iritasi sarta bertulang pikeun nyegah warping na chafing.Leggings gaduh desain anu dijejeran pikeun sinyalna anu ramping.Pinggang elastis lebar pikeun pas sampurna.ngarah Cinaprodusén calana yoga custom.Desain ergonomis ngajadikeun calana komprési lalaki nyaman mun teu ngagem.Pabrik profésional borongan, wilujeng sumping dingaropéa.


  • Fitur:Breathable, Uap-Wicking, Gancang-garing, Nyaman, Beurat hampang
  • Aplikasi:Yoga, Gym & Kabugaran, Jogging
  • harga:Rundingan
  • pamayaran:T/T, Paypal, Perdagangan Jaminan
  • Logo:Nyitak Logo ngaropéa
  • Model No.:zh015
  • warna:Warna custom accpted
  • Usum:Sadaya usum
  • Sampel:Bisa disadiakeun
  • Rincian produk

    Prosés custom

    Pamayaran Sareng Pengiriman

    Hurungkeun Poto Anjeun Jadi Leggings Yoga

    Tag produk

    Pinggang tinggi Kabugaran lalaki Leggings Adat lalaki Yoga Calana

    Nu populérGrosir calana yoga nyaman.

    ▶ Leggings Olahraga Prestasi Tinggi Lalaki.Lawon lemes sareng ultra-lemes nyayogikeun sentuhan anu saé pisan sareng masihan ventilasi anu saé pikeun tetep tiis.Calana komprési anu fungsional pisan narik kesang tina kulit anjeun sareng teu nyaman kanggo dianggo sadinten.

    ▶Leggings ngajalankeun kami dijieunna tina lawon lightweight.Desain manteng 4 arah anu unik ngamungkinkeun mobilitas ditingkatkeun ka arah mana waé.Maximizes kanyamanan nalika maén olahraga.Pas sapertos kulit kadua sareng atos ngagem.Pas anu ketat ngabantosan anjeun langkung percaya diri sareng didukung.

    85% Poliéster, 15% ElastaneDipasang

    ▶Seams konci datar nyadiakeun enol iritasi sarta strengthened pikeun nyegah deformasi sarta chafing.Tights nganteurkeun sinyalna streamlined kalawan desain garis.Pinggang elastis anu ageung pikeun pas sampurna.Desain ergonomis ngajadikeun calana komprési lalaki ngagem ogé sarta nyaman.

    ▶ Kaos olahraga lalaki kaos latihan idéal pikeun lumpat, angkat beurat, bersepeda, yoga, climbing, ténis, maén bal, pace, boating, latihan, athletics, golfing gym, jeung saterusna.Ningkatkeun oksigén sareng sirkulasi dina suku, sareng ngirangan kacapean otot sareng nyeri.

    MOQ low ditawarkeun.100 lembar

    Waktos Lead Stabil sareng Gancang

    OEM na ODM pesenan téh Wilujeng sumping

    sweatpants lalaki ngora
    leggings lalaki kalawan kantong

    Salah sahijicalana yoga awéwé pangalusna custom

    [Kinerja Tinggi] - Legging komprési ieu ningkatkeun aliran getih sareng suplai oksigén kana otot suku anjeun, ningkatkeun kamampuan otot sareng ngirangan waktos pamulihan.Pas anu ketat ngabantosan anjeun langkung percaya diri sareng didukung.

    [Gancang Kering] - Calana jalan didamel janten lawon ultra-bernapas sareng nyerep lembab anu bakal nyerep kesang tina latihan sacara langsung.Nyegah pertumbuhan baktéri sareng ngajauhan bau anu teu pikaresepeun.

    sweatpants lalaki ngora
    leggings Ngabuburit lalaki
    leggings lalaki gymshark

    Diajar langkung rinci ngeunaancalana yoga borongan pikeun awéwé

    Bagan ukuran

    hijian: cm
    Ukuran 4 6 8 10 12
    Panjangna 84 86 88 89.5 91
    Garis pinggang 53 57 61 65 69
    Hip 70 74 78 82 86
    leggings lalaki pikeun gim
    leggings Ngabuburit lalaki
    leggings lalaki gymshark
    leggings lalaki gymshark

    Rupa-rupa Warna:

    leggings lalaki pikeun gim

    hideung

    leggings gim lalaki

    hawuk

    Kumaha Urang Nyiptakeun Baju Olahraga Khusus anjeun:

    Henteu kedah terang seueur ngeunaan aspék téknis tina prosés produksi baju olahraga anu paling dipikaresep ku seueur pamilik ngamimitian atanapi pamula.

    Urang nyadiakeun hiji-eureun jasa ngaropéa nu peryogi.Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngirimkeun sketsa anjeun, file desain atanapi conto rujukan.Salaku Anjeunprodusén baju olahraga, kami pituduh anjeun ngaliwatan unggal hambalan tina pola-pembuatan nepi ka produksi ahir.

    TPU labél kandel

    Label Kandel TPU

    Label timah foil

    Timah Foil Label

    Tie-dye dicitak labél

    Dasi-ngalelep Dicitak Label

    labél pola kandel

    Label Pola Kandel

    Labél reflektif silikon

    Silicone Reflective Label

    Labél silikon

    Label silikon

    labél acuk emas

    Label Emas Mawar

    labél tanda eunteung

    Eunteung Tandaan Label

    labél lampu

    Lampu Label

    Labél silikon herang

    Herang Silicone Label

    3M labél reflective

    3M Reflective Label

    Jelly Silicone Label

    Jelly Silicone Label

    Kami aprodusén profésionaltina Yoga Wear.Simkuring gaduh sababaraha taun pangalaman dinacustom sarta layanan borongan.Kami komitmen pikeun ngahasilkeun rupa-rupa baju olahraga anu nyaman sareng modis.

    KELEBIHAN KAMI

    Produsén calana yoga kuantitas leutik Pabrik borongan

    ADAT & GROSIR

    Kami tiasa nyayogikeun jasa ngeunaan jasa khusus, atanapi grosir pikeun bisnis anjeun.

    FULL FITNESS YOGA calana séri

    Anjeun tiasa mendakan sadayana anu anjeun pikahoyong ngeunaan calana yoga di dieu.

    Pangiriman gancang

    Urang cooperate jeung parusahaan pengiriman barang sarta kami ogé ngagunakeun mindahkeun hawa, mastikeun pangiriman timely.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kumaha Urang Nyiptakeun Baju Olahraga Khusus anjeun:

    Henteu kedah terang seueur ngeunaan aspék téknis tina prosés produksi baju olahraga anu paling dipikaresep ku seueur pamilik ngamimitian atanapi pamula.

    Urang nyadiakeun hiji-eureun jasa ngaropéa nu peryogi.Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngirimkeun sketsa anjeun, file desain atanapi conto rujukan.Salaku Anjeunprodusén baju olahraga, kami pituduh anjeun ngaliwatan unggal hambalan tina pola-pembuatan nepi ka produksi ahir.

     

    Kami nampi PayPal, Kartu Kredit via PayPal atanapi Bank Wire, biaya transaksi $ 20 via Bank Wire sareng 4,5% tina jumlah total anu dibayar via Paypal atanapi Kartu Kredit via Paypal.Upami anjeun mésér jumlah anu langkung ageung, kami nyarankeun yén anjeun nganggo transfer kawat bank pikeun ngahémat biaya transaksi pamayaran.Kami ogé nampi RMB WeChat Pay sareng Alipay (henteu aya biaya transaksi)

    tights yoga ngaropéa anu tos maréntahkeun, sarta bakal dihasilkeun nurutkeun sarat anjeun sanggeus anjeun nempatkeun hiji urutan.Waktu produksi umumna ngeunaan 3-7 poé.Saatos eta dijieun, kami bakal dikirim ka anjeun, kami nawiskeun dua layanan pengiriman barang, pos jeung express.

    Ladenan Express (DHL / FedEx / UPS) aman sareng gancang, sareng waktos transit rata-rata sakitar 7-10 dinten.
    Ladenan pengiriman barang pos pikeun bungkusan leutik langkung mirah, kalayan waktos transit rata-rata sakitar 8-20 dinten.
    Waktu pengiriman barang ngan ukur kanggo rujukan sareng henteu ngajamin wates waktos.Métode pengiriman barang ieu tiasa dilacak online, sareng kami bakal nyayogikeun nomer pelacak supados anjeun tiasa pariksa status iraha waé.

    Custom Dicitak Yoga LeggingsCustom Dicitak Yoga Leggings

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami