. China Yoga Pants Kanthi Dhukungan Ankle Length Legging Factory Outlet 丨ZHIHUI Produsen lan Supplier |Zhihui

Celana Yoga Kanthi Dhukungan Ankle Length Legging Factory Outlet 丨ZHIHUI

Katrangan singkat:

Pabrik langsung nyuplai kelembapan musim gugurGrosir online celana yoga wanitasaka china.Ndhukung kustomisasi logo, warna, kemasan, pola, lan sapituruteprodusen celana yoga khusus.Layanan profesional pasar global, teka lan entuk penawaran gratis.

 


  • Fitur:Breathable, Kelembapan-Wicking, Cepet-Garing, Nyaman, bobot entheng
  • Aplikasi:Yoga, Gym & Fitness, Jogging
  • rega:Rembugan
  • Pembayaran:T/T, Paypal, Perdagangan Jaminan
  • Logo:Printing Logo Kustomisasi
  • Detail Produk

    Proses Custom

    Pembayaran lan Pengiriman

    Ganti Foto Sampeyan Dadi Legging Yoga

    Tag produk

    Sampel Gratis Custom Grosir Celana Yoga Pinggang Tinggi kanggo Wanita

    Celana pendek olahraga pinggang dhuwur digawe saka campuran kain kualitas dhuwur 80% Nylon 20% Spandex.Kanthi fitur anti-bakteri, breathable, plus ukuran, cepet garing, papat-cara babagan, wicking, etc.

    Celana pendek yoga fitness:

    Kain lan jahitan sing diobati kanthi apik njaga kathok cendhak yoga kanggo wanita supaya ora gulung mudhun utawa njepit pupu.Sampurna kanggo nampilake kurva sing apik, sabuk pinggang dhuwur dumunung ing ndhuwur puser, cocog kanggo acara musim panas.Celana pendek olahraga kanthi bahan sing entheng lan alus menehi kelembapan kanggo nggawe sampeyan kelangan ing kegiatan tanpa rasa lengket.

    Garis kathok cendhak super lancar, sing ora mung nggawe sikil katon luwih tipis lan luwih dawa, nanging uga apik banget.

    Low MOQ Ditawakake.100 pcs

    Wektu Lead Stabil Lan Cepet

    OEM lan ODM Pesenan sing Welcome

    Ha72a545bad004ccf8df41ed8191d5b88C
    FOR WOMEN GYM

    We khusus nambah waistband ing pinggul dhuwur kontrol weteng leggings / capris / kathok cendhak, sampurna kanggo weteng kontrol, uga contours kurva lan streamlines wangun, supaya sampeyan kroso dijamin lan aman.Miturut umpan balik pelanggan, jarahan sing dianyaricelana yoga wanita adatluwih kenthel, tahan luh lan luwih awet.

    H0b90454ae5d14619bc3544251090ec0cX
    https://www.fitness-tool.com/yoga-pants-with-support-ankle-length-leggings-factory-outlet-product/
    Hccbc53671ba240fca18ecc4aa21e7a2fq

    Sinau luwih rinci babaganGrosir online celana yoga unik

    Macem-macem Werna:

    abang

    abang

    ijo

    Ijo

    werna abu-abu

    abu-abu

    werna abu-abu peteng

    Abu-abu peteng

    biru

    Biru

    ireng

    ireng

    kamuflase ireng

    Kamuflase ireng

    We are aprodusen profesionalsaka Yoga Wear.Kita duwe akeh taun pengalaman inglayanan adat lan Grosir.Kita setya ngasilake macem-macem sandhangan olahraga sing nyaman lan modis.

    Kaluwihan kita

    Produsen celana yoga jumlah cilik Pabrik grosir

    CUSTOM & GROSIR

    Kita bisa nyedhiyakake layanan babagan layanan khusus, utawa grosir kanggo bisnis sampeyan.

    SERI CELANA YOGA FITNESS FULL

    Sampeyan bisa nemokake kabeh sing dikarepake babagan celana yoga ing kene.

    Pangiriman CEPAT

    Kita kerja sama karo perusahaan pelayaran lan uga nggunakake transfer udara, mesthekake pangiriman pas wektune.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Carane Kita Nggawe Busana Olahraga Khusus:

    Ora perlu ngerti akeh babagan aspek teknis proses produksi pakaian olahraga sing bisa dikuwatirake dening pamilik wiwitan utawa pamula.

    We nyedhiyani siji-mandeg layanan selaras sing perlu.Sampeyan mung kudu ngirim sketsa, file desain utawa conto referensi.Minangka Panjenenganpabrikan olahraga, kita nuntun sampeyan liwat saben langkah saka nggawe pola kanggo produksi final.

     

    Kita nampa PayPal, Kertu Kredit liwat PayPal utawa Bank Wire, ragad transaksi $20 liwat Bank Wire lan 4,5% saka jumlah total mbayar liwat Paypal utawa Kertu Kredit liwat Paypal.Yen sampeyan tuku jumlah sing luwih gedhe, disaranake sampeyan nggunakake transfer kabel bank kanggo ngirit biaya transaksi pambayaran.Kita uga nampa RMB WeChat Pay lan Alipay (ora ana biaya transaksi)

    Kathok ketat yoga sing disesuaikan wis dipesen, lan bakal diprodhuksi miturut syarat sampeyan sawise sampeyan nggawe pesenan.Wektu produksi umume kira-kira 3-7 dina.Sawise digawe, kita bakal ngirim menyang sampeyan, kita nawakake rong layanan pengiriman, pos lan ekspres.

    Layanan Express (DHL / FedEx / UPS) aman lan cepet, lan wektu transit rata-rata udakara 7-10 dina.
    Layanan pengiriman pos kanggo paket cilik luwih murah, kanthi wektu transit rata-rata udakara 8-20 dina.
    Wektu pengiriman mung kanggo referensi lan ora njamin watesan wektu.Cara pengiriman iki bisa dilacak online, lan kita bakal menehi nomer nelusuri supaya sampeyan bisa mriksa status kapan wae.

    Custom Printed Yoga LeggingsCustom Printed Yoga Leggings

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita