He mau ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻohana ʻana i nā Pants Yoga paʻa |ZHIHUI

ʻOi aku ka nui o ka poʻe e hoʻomaʻamaʻa ana i ka pants yoga i kēia manawa, a ke piʻi wikiwiki nei ka helu i kēlā me kēia makahiki.

He mea maʻamau ka ulu wikiwiki ʻana o ke kūʻai ʻana i nā lole yoga i kēlā me kēia makahiki, akā ʻaʻole i kaupalena ʻia i ka hale haʻuki.

ʻO kekahi o nā hiʻohiʻona hou o ka yoga pants e like me ka lole waho.He nani a ʻoluʻolu lākou, a inā ʻoe e koho i nā mea kūpono, ʻoi aku ka maikaʻi.

Akā ʻo ke koho hewa ʻana hiki ke hōʻino i kou kapa.Inā ʻoe e hele ana i ka brunch a i ʻole ka hale haʻuki, pono ʻoe e ʻike pehea e ʻaʻahu pono ai i ka pants yoga.

Ua hele mai ʻoe i kahi kūpono!E heluhelu no kā mākou mau ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ke komo ʻana i ka pants yoga e like me ka pro!

1. Pehea e ʻaʻahu ai i nā Pants Yoga Fit

Pono kēia i nā lole a pau.Akā ʻoi aku ka koi o ka pants yoga i ka wā e kūpono ai.

Hiki i nā pants yoga i paʻa loa ke ʻomi i kou pūhaka a me kou ʻāʻī.A ma muli o kā lākou ʻano yoga pants kūpono loa no ka hana ʻana i nā muffin top ʻaʻole āu i loaʻa.

ʻO ka pants yoga paʻa e hoʻonui i kou manawa e ʻike ai i ka laina panty.Hoʻopau kēia i ka hiʻohiʻona chic streamlined.

Hiki ke manaʻo ʻia ke noho haʻahaʻa lākou ma mua o ka mea i manaʻo ʻia.No ka nānā ʻana i ka ʻoluʻolu, pono e noho kiʻekiʻe kou puhaka yoga ma kou pūhaka.Akā inā ʻaʻole kūpono lākou no ka huki ʻana, e loaʻa iā lākou nā manamana wāwae kāmelo!

Akā, ʻaʻole ʻoe makemake i kou puʻu yoga i ʻeke.Nui nā mea kūʻai aku i nā pants yoga i kūpono iki.No laila, pono paha ʻoe e hoʻāʻo i kekahi mau hale kūʻai like ʻole ma mua o ka loaʻa ʻana o ka mea kūpono.

Makemake paha ʻoe e hoʻāʻo i nā ʻano like ʻole o ka pants yoga.Ke nīnau ʻia ʻo "he aha ka yoga pants", manaʻo paha ʻoe i nā ʻano ʻili.Akā ʻo nā ʻoki kāmaʻa a me nā pants yoga pōkole he mau koho maikaʻi nō hoʻi.

Hiki ke hoʻopili ke ʻano a me ke kūpono i kou ʻoluʻolu.ʻO ka nani o nā pants yoga he ʻoluʻolu a me ke ʻano.Akā me ka ʻole o ke kūpono kūpono, hiki iā ʻoe ke ʻōlelo maikaʻi i kēlā hōʻoluʻolu!

2. E pale i nā mea maʻemaʻe

Ke kūpono kou ʻeke yoga, hiki iā ʻoe ke kū i kahi pilikia ʻē aʻe: sheer.

Inā ʻaʻole lawa ka mānoanoa o kou ʻeke yoga, e lilo ia i mea akaka ke kikoo ʻia.ʻAʻole paha ʻoe e ʻike i kēia i loko o kou lumi moe.Akā, aia ʻoe i ka mālamalama o ka lā, ʻike nā kānaka i nā mea āpau.

No laila, pono e hoʻokomo i nā mea kūpono.E hoʻololi iā lākou inā hoʻomaka lākou e lahilahi.

ʻO ka mea ma lalo o kou puʻuwai yoga hiki ke hoʻopili i ko lākou ʻike.No laila e koho pono i ka mea e komo ai i lalopants yoga paʻa.

ʻO ke kānāwai maʻamau: e hoʻokomo i ka thong a i ʻole nā ​​​​panties seamless a ʻaʻohe mea ʻole.ʻO ka hele ʻana i ka commando i kēia manawa e hopohopo iki paha ʻoe.Akā, ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka hōʻike ʻana i kou lole i loko o ke kua o kou pants yoga!

3. E hoʻopaʻa pū i kou puʻuwai yoga

ʻAʻole no ka hale haʻuki wale nō ka pants yoga.Ua hoʻāʻo kekahi ʻelele Montana e kāpae iā lākou mai ka hoʻohana lehulehu ʻana i 2015!ʻO kaʻoiaʻiʻo, he ʻoihana ulu ka haʻuki.

ʻO ka ʻike i ka mea e ʻaʻahu ai me ka pants yoga hiki ke hana a wāwahi paha i kou kapa.

Inā hilinaʻi ʻoe, e koho i kahi pāpale paʻa a me kahi ʻaʻahu nui.Hiki i kahi bomber a i ʻole ka lole denim ke hoʻohui i kāu pants yoga no ka nānā ʻana i kēlā me kēia lā.Akā inā ʻaʻole ʻoe mākaukau e hele i waho, e hoʻohui i kou pālule me kahi pahu pahu.

Mai hōʻino i kou ʻaʻahu ma ke komo ʻana i ka kāmaʻa hewa i kou pants yoga.ʻOi aku ka maikaʻi o nā ʻano like ʻole me kekahi mau ʻano kāmaʻa.

ʻOi aku ka maikaʻi o nā pants yoga i ʻoki ʻia me nā kāmaʻa maʻalahi.Maikaʻi nā kāmaʻa kāmaʻa ʻoiai ʻaʻole lākou chunky loa.A i ʻole nā ​​pāpale ballet ʻaʻole e hoʻopōʻino i ka lalo o kou pālule.

Ma waho aʻe o nā sneakers,pants yoga paʻanānā maikaʻi me nā kāmaʻa maʻamau maʻamau.E ho'omana'o, 'a'ole 'oe makemake e huki kou mau kāma'a i ka mana'o mai koupants yoga paʻa.

Pane yoga paʻaHiki ke nānā maikaʻi me nā kāmaʻa.Akā, e hōʻoia mau e hoʻokomo i kou pants ma luna o lākou.Inā hōʻiliʻili ka lalo o kou pants, e hoʻopau ia i ka laina o nā leggings.

ʻAʻole maʻamau nā pants yoga pōkole e like me nā lole o waho.Akā ʻaʻole ia he manaʻo ʻaʻole kūpono lākou i nā lole o kēlā me kēia lā!

E like me ka pants yoga wīwī, nānā maikaʻi kēia me nā sneakers, ballet flats, a me nā kāmaʻa.Ināʻoe e komo i nā kāmaʻa me lākou, e hōʻoia i ka hoʻonuiʻana o ka piko o nā kāmaʻa ma luna o nā leggings.ʻAʻole ʻoe makemake e hōʻike i kahi wāwae ʻino!

4. Mai ʻaʻahu iā lākou i ka hana

ʻAʻohe mea kānalua.ʻAe, maikaʻi loa nā pants yoga i ka lā, akā ʻaʻole ia no ka lole keʻena.

ʻO ka manawa wale nō e ʻaʻahu ai ʻoe iā lākou a puni ke keʻena ke pā ʻoe i ka hale haʻuki ma mua a ma hope paha o ka hana.ʻAʻole lākou e pāpālua e like me ka pants lole.ʻAʻole ʻoe e hoʻowalewale i nā mea kūʻai aku ma ka hōʻike ʻana i nā hālāwai.

ʻOi aku ka maikaʻi o ka hiʻohiʻona hoʻomaha, preppy i ke keʻena.

5. E pāʻani me nā paʻi

Hiki iā ʻoe ke hoʻolilo i nā hola e nānā i nā paʻi pants yoga like ʻole.Aia kekahi mau koho koʻikoʻi.

He mea hoʻowalewale paha ke kau ʻana me ka ʻeleʻele kahiko a i ʻole ka polū moana.ʻOi aku ka maikaʻi o kēia mau koho i ka wā e luʻu ai ʻoe i kou manamana wāwae i loko o ka loko o nā pants yoga.

Mai ʻae i ka paʻi wiwo ʻole e hoʻokuʻu iā ʻoe.E ʻimi i kahi kala a i ʻole ke ʻano āu e makemake ai.A e noʻonoʻo pono pehea e hoʻohui ai iā lākou me nā mea ʻē aʻe i loko o kou ʻaʻahu.

E hoʻomanaʻo, inā koho ʻoe i nā wāwae wiwo ʻole - e maʻalahi ka waihoʻoluʻu luna.ʻAʻole ʻoe makemake e hoʻopololei i kekahi me kou lole.

I kekahi manawa ʻoi aku ka paʻi ʻana ma mua o hoʻokahi kala.ʻO ka pants yoga me nā panela mesh a i ʻole ka hoʻololi ʻana i nā hiʻohiʻona wāwae he kūpono no kou ʻano kino.

Inā ʻoe i ka ʻoihana, makemake paha ʻoe

Kaomi no ka ʻike hou akumea hana pants yoga pua


Ka manawa hoʻouna: Oct-27-2022